Wensengesprek

Het kan ook zijn dat je zelf ‘Ome Kees’ bent en weet dat het einde nadert.

Natuurlijk, we weten allemaal dat we ooit een keer dood zullen gaan, maar als je ziek bent of de jaren flink beginnen te tellen, komt het ineens dichterbij.
Dan wil je toch graag vast wat dingen op een rijtje gaan zetten.

Om te zorgen dat je gezin daar tegen die tijd niet over hoeft te piekeren: “wat zou ie willen?”, en misschien ook wel om zelf de touwtjes in handen te houden.
Sommige zaken vind je wellicht te moeilijk of confronterend om met je dierbaren te bespreken.

Patrick in wensengesprek

Dan is een wensengesprek wat je zoekt.

Neem contact met me op, dan maken we een afspraak en kom ik bij je langs. Zo leer ik jou kennen en kun je alles aan me kwijt wat je graag wilt vertellen.
Samen bespreken we de mogelijkheden en jouw persoonlijke wensen voor jouw afscheid. Welke muziek, foto’s, lezingen, rituelen en zo meer zou je willen.
Patrick thuiswerken

Na dit gesprek valt er een last van je schouders

Je omgeving hoeft er niet meer over na te denken, en jij weet zeker dat de afscheidsdienst tegen die tijd gaat zijn zoals jij graag wil en helemaal in jouw geest.
Vaak hoor ik dat achteraf ook terug. Deze dienst was écht ‘Ome Kees!’

Ik verwerk alles wat we besproken hebben tot een geheel

Dit kun je nog eens rustig doornemen, eventueel bespreken met je omgeving, en ligt klaar voor als het moment van afscheid nemen daar is.
Mocht ik tegen die tijd niet in staat zijn jouw afscheidsdienst te leiden, dan kan een ander dat alsnog helemaal naar jouw wensen doen.
Patrick spreekt tijdens afscheidsdienst kaars

Kosten wensengesprek

Voor een wensengesprek reken ik €150,-

Als ik uiteindelijk ook degene ben die spreekt tijdens de dienst, dan wordt dit bedrag uiteraard in mindering gebracht op die factuur.

Zijn jullie nabestaanden en willen jullie graag dat ik jullie help om de dienst van ‘Ome Kees’ helemaal naar jullie wens te maken?
Lees dan even hier verder.

Wil je graag dat ik je help om jouw afscheidsdienst op voorhand helemaal naar wens te maken?